Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Помаже Бог браћо,

апсолутно се слажем са вашим уписима,али да придодам коју своју реченицу.

Нисам имао снаге  и жеље да синоћ било шта напишем,сада ћу пробати мало хладније главе.

Јако ми је криво што већ дуги низ година испадамо из Европе на овакав начин,од јако ограничених тимова,барем за толико мислим да познајем фудбал.

Веровао сам у пролаз,мислећи да ћемо на Маракани да нападнемо свим силама првих 20 минута,да ћемо кидисати мање или више цео меч,али то се није десило.Заиста не разумем тог Стојановића.Чему кукавичлук?Нама је исто 0-0,1-0, или 0-4,само 2 или 3 гола разлике нас води даље и он цео меч игра са једним шпицем.Од када је изашао Дауда који је учествовао у свакој нашој иоле опасној акцији постали смо још безопаснији.Милијаш,стварно не вреди коментарисати.Најгори бековски пар Вешовић,Младеновић.Ови су јасно видели о каквим ведетама се на бековима ради,згуснули су се и пустили су нас по крилима да радимо шта хоћемо.Наравно ове две ведете би са лоптом изашли у аут и да су сами на терену.Лазић и Мартиновић неприметни,наравно када су се гости бранили и играли бункер.Ковачевић ок,Бајко неупослен.Савићевић ништа посебно.Печник себичан.Нинковић ок.Ми сваку утакмицу играмо са 3 играча мање Вешовић,Младеновић и Милијаш не само да не доприносе нашој игри него су чак и прави џокери наших противника.

Војводина је објаснила неке ствари,како тренеру тако и играчима и баш ми је драго када видим да је храброст награђена.

Видећемо које ће оправдање да буде после евентуалног кикса у Ивањици који врло лако може да се догоди.Нама је по речима људи из клуба титла приоритет,а Европа секундарна,па претпостављам да су се штедели за Јавор синоћ.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Војник_севера - 08-09-2013, 09:51 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: