08-09-2013, 09:30 AM
(08-09-2013, 12:34 AM)Милош05 link Wrote:Наша група константно напредује и расте последњих 12 година највише захваљујући савршеноj хармонији између ултра и звездашког покрета унутар групе. Сукобљавање те две кључне ставке је пречица до стагнирања или чак осипања.Брате, мораш да имаш у виду да је подршка утамниченом неминовна и обавезна. То мора да се понавља из утакмице у утакмицу. 10 одсто времена од укупних 90 минута које посветимо невино затвореном је ништа а итекако му значи и има "одјека" у јавности. Ако тих 10 одсто укупног скандирања које није посвећено Звезди буде резултатски пресудно за пораз, нерешен резултат или елиминацију из евро купа онда нека иде до ђавола све. Свака генерација Звездиних фудбалера имала је беспоштедну подршку и толеранцију од стране Делија. Били смо им ветар у леђа увек и нико не би смео да оспори и каже да је десетак минута певања мимо Звезде узрок фудбалске елиминације, стагнирања или осипања групе. Ако звездашки покрет како си га назвао у тим скандирањима не види праву поруку онда јеби га. Ја сам те одлично разумео шта си ти хтео да кажеш својим уписом али сам само хтео да се надовежем на тебе и кажем да десетак минута скандирања није пресудно никако. А ко има нешто против и ко се љути нека се љути. Нема друге.
Нема стајања. Креће нова сезона која је историјски пресудна. Борба за титулу и борба за историју и враћање ствари на старо место. Недозволити говнима покрај куће цвећа да се папиролошки назову најтрофејнијим. Сви у Ивањицу !!!
Кокеза лопове !!!