10-24-2003, 06:53 PM
Quote:Sto se tice Novog sada mislim da nisi u pravu, naime postoji jedan deo grada u kom zive Madjaroni
Ne mislim bukvalno na to,nego cim neko cuje da si odavde,odma prozivka...a mnogo ljudi pojma nema kako je ovde i u sta preti da izrase ova danasnja situacija!
Jebote,nekad se uopste nije vodila prica ko je ko,a sada...npr. kod mene u sitiju svako ima svoje kvartove,oni izlaze u jedan deo grada,u jedne kafice.mi u druge!Nedo ti Bog da ti odes u njihov deo grada,moj drugar nosi vec dve godine vestacku gornju vilicu...Znas zasto?
Zato sto je govorio srpski!
Majke mi moje!
Sve sam ti rekao!
Ne znam zasto,ali sve me to podseca na nase Kosovo,odnosno pocetak scenarija koji je dole!
Quote:Ono sto si pisao Canku je trulo, uvek su bolje neke akcije uzivo daje veci efekat a ne ovako preko interneta...
Ako mislis da sam time hteo da ispadnem neko i da se hooliganisem preko neta,gresis!
Bilo je to,cini mi se,bas na ovom sajtu!
Topik je bio isto o potencijalnoj secesiji Vose!
I neko je ostavio cankov e-mail.I sada cu ga napisati
canak@eunet.yu
Lepo sam coveku napisaop svoje misljenje o njegovoj licnosti i antisrpskom imidzu!
A za akcije???
Brate,prvi cu biti!
Ja nisam rodjeni Vojvodjanin i zato ne mogu da budem ravnodusan ko ove lale kada neko hoce da komada nasu svetinju!
veliki pozdrav :ruke