Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Титула јесте приоритет због лакшег проласка и система у лигу шампиона што је донео Платини, али за наш клуб такође европа мора бити на првом месту јер доноси више бодова, пара од трансфера и тв преноса, да не набрајам.. нама до пре месец дана није се знало да ли Џаја остаје или не. Да смо ми 6 пута били прваци бар 2-3 пута би ушли у групе сигурно.

Владо да ти одговорим тренер нам је или појмаш или кукавица, за овако тврде Украјинце морао је играти са Мартиновићем, који наступа сад у четвртак. Крнету смо и дефинитивно потрошили. Лазић ће временом прећи на бека док се не уигра Араухо.

Гледајући пренос видео сам да је тренер Черномореца оставио на клупи Антонова и Ђађеђе-а али није ишло, па је увео Антонова и недуго затим је дао гол. Могло је бити нерешено с обзиром да им је одбрана шупља а и са леве стране су танки, то је наша предност. Металург је имао 2-3 шансе које није искористио.

С друге стране, у европи Металург је изгубио кући од албанског Кукешија 2:0, који је такође смешна екипа, прошли су Сарајево уз много контроверзи, да су неки играчи Сарајева продали утакмоицу, а голман примио провидне и јефтине голове у Тирани (3:2). У реваншу (0:0) у Сарајеву, домаћини нису дали гол из пенала што је Шиптарима било довољно да прођу даље.

У прошлој европској авантури Металург је испао од Тромса, а Тромсо једва од сточара захваљујући што су и они канта-у првом мечу Иванов дао аутогол, а једном му је лопта прошла кроз ноге и тако су дали још један гол преко њега. У реваншу играли чекалицу, и срећом при крају Иванов-рупетина се извадио за два кикса у Тромсу.

Једине екипе које вреде у Украјини су Шахтјор, Металист и Динамо, нешто испод је Дњепр, ово остало је стварно боранија, која има 4 пута већи буџет од нас, ал шта вреди кад смо ми глуперде или кукавице, па се мучимо с таквим екипама.. џабе сам се радовао повољном жребу пре 2 недеље.. па овај Черноморец је пре 2 године играо другу украјинску лигу заједно са комшијама Иличивецом.

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by KizaLion - 08-05-2013, 11:10 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)