Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Ма биће све ок,гледам сад четвртак Београд +38,права температура,а на Маракани  је увек тешко играти по спарини,биће као у сауни,када се све то склопи са траибинама очекујем прави пакао.

Имамо велику шансу да прођемо,важан је јако тај гол у гостима,а убеђен сам да можемо да уваљамо бар 3 гола.Нисмо тако лоши,неко искусинији треба да игра у задњој линији:Чињеница је да скоро нисам гледао опасну Звезду по гол противника,играмо директно.Опет се провлачи зли странац Дауда и главни кривац Крнета.Исто нећу да будем његов адвокат,али није заслужио толико пљување,његово место је у ротацији.Ништа више.да смо довели на време појачања ни он не би играо.Уз дужно поштовање Милијаш мора боље,лепо је то што је капитен,али он не може да игра поред Нинковића који је сличан тип играча.По мени могао би мало да загреје клупу пошто Вукан одрађује сасвим добро свој део посла.Дауда се труди,леп лажњак код нашег гола,а заиста није добио ниједан тачан пас на целом мечу.Нападач не треба сам себи да ствара шансе,осим ако није Меси или Нејмар.За паре које добија Дауда је и више него солидан нападач.
Оптимиста сам,и раније смо губили на страни,па и у златно време.Сада је најпотребнија подршка,па шта буде биће.Како је почела ова сезона ово је одлично,мало је недостајало да не играмо Европу ове сезоне.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Војник_севера - 08-02-2013, 12:38 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)