Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Није Крнета једини кривац за овај резултат , кривих је било 11+ ( није ми ни пало напамет одакле је дошао када сам писао)
И није Крнета највећи кривац, по мом предходном упису може се закључити да је већа кривица Вешовића код трећег гола јер је испао глуп , него Крнетова код првог када је киксирао.
Али ова два фудбалера су директни кривци за први односно трећи гол.
Нема потребе да коментаришем ситуацију код трећег гола поново , али поновићу да код првог гола, иако је цела одбрана испала због неуиграности и неискуства , и противнички играч је погрешио , јер се јасно види да лопта после лоба не иде у гол , да је лопти најближи Крнета , и да није ометан од стране противничких или својих играча. У тој ситуацији он је морао да реши ту лопту , да је склони из опасне зоне , а он шта ! Промаши целу лопту!

Било је шта је било. Увек реалније размишљам после прве утакмице , него пред другу. Нама игра на Мари 2:0 ! Ок.
Ми смо њима дали на њиховом терену један гол , и то није из прекида, већ из игре , имали смо још шанси , тако да мислим да можемо на нашем терену да дамо два гола. Само то неће бити довољно , јер нема силе да ме убеди да ми  са Крнетом у одбрани и оваквом одбраном уопште , са оним лудаком на голу , и са неинтелигентним фудбалерима , можемо да издржимо да не примимом гол целу утакмицу. Слабије. Само чекам када ће неко да промаши лопту пред нашим голом, када ће Бајку да прође лопта кроз руке, или ће неко ничим изазван да скриви пенал , да добије црвени картон безпотребно на средини терена поред аут линије. Тако да , биће тешко да ми њима дамо 3+ гола на нашем терену.
Заборавих  судију :Smile , шта ли нам следеће спрема УЕФА >Sad

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by V O J V O D A - 08-01-2013, 11:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)