07-19-2013, 11:28 PM
У првом полувремену стајао више према истоку и по мало изненађујуће колико пуно људи жељно навијања.Првих 15так минута стварно нешто невероватно,али нажалост немамо снаге,али ни развијену свест да тежимо,ако већ не можемо целу онда барем 60 минута у таквом ритму.Не бих се сложио са онима који на другим форумима говоре да је јуче било лоше.Само тих 15 минута првих да смо навијали и да смо изашли у 20том минуту напоље добили би прелазну оцену за навијање.До полувремена добро,у другом око 60тог кад су паљене бакље,опет се десило да долази до изражаја НАВИЈАЧКА (НЕ)СВЕСТ! У тим тренутцима покушавамо да дигнемо цео стадион,пре свега цео Север,па онда остале трибине и да носимо сви заједно играче до гола,али после пар минута,полако губе људи вољу или шта већ.Друго полувреме сам пратио због екипе са којом сам дошао скоро скроз до истока и сигуран сам да ме тај део трибине неће скоро видети,јер сам као неко ко скаче и пева из свег гласа,био у великој мањини.Али имао сам добар преглед на средишње секторе и од оних хиљаду-две што треба ту да буду да би покретали целу трибину видео сам пар групица од по 30так људи како скачу.Кад будемо имали прави епицентар у ком ће СТВАРНО бити 1000-2000 ДЕЛИЈА који ће скакати 90 и више минута и исто толико минута певати е онда можемо рачунати да нам се оних 15так минута са почетка претворе у 60так минута лудила! Далеко од тога да смо били лоши,малопре прочитах да смо били синоћ најгледанији тим у целој Лиги Европе и то за 10 хиљада више од другог Черномореца који је наш могући ривал у следећем колу.http://www.zurnal.rs/2013/07/20/zvezda-d...index.html Тако да није то мала ствар,били смо добри,цела сезона је пред нама,даће Бог можда да ако прођемо и идуће коло да добијмо неке са којима ћемо моћи да се носимо и прођемо у групу. Друго полувреме доста добро отпевано,фалио је гол мало раније,баш тад кад су паљене бакље да Звездин вулкан експлодира и да до краја у трансу цео стадион пева!
Друга ствар,нећу рећи девојке,него РИБЕ(ТИНЕ),ја својим очима нисам могао да верујем колико их је и то све са неким ''фрајерима'',билдерима.... Розе штикле,.... Мислим за град је то супер и ако ће да иде на запад,али рођаче на север,па добро где је ту мозак довести такву девојку на СЕВЕР! Али нису баш све такве и има девојака које певају боље и више од пола Севера и то су оне које долазе нормално обучене,не упадају у очи,ту су као и ја,да навијају и њима свака част.И за крај осврт на шипку,добар избор песама,мада по мени беспотребно онолико певање Лоповчини,имамо целу сезону испред нас нашу лигу,биће избори па ћемо ЋЕРАТИ ГЛАВАТОГ ЛОПОВА! и не видим сврху оног звучника до истока кад не ради,јер ништа шта је вођа рекао није се чуло,песма тек после 2,3 секунде док дође до нас креће да се пева! Од идуће текме опет сам у епицентру,тако да ме то претерано не брине,али ако хоћемо да ЦЕО СЕВЕР пева,онда мало неке ствари требају да допру и до крајева трибина! Ово је само почетак велике навијачке,али надам се и у фудбалском смисли шампионске и европксе сезоне
Друга ствар,нећу рећи девојке,него РИБЕ(ТИНЕ),ја својим очима нисам могао да верујем колико их је и то све са неким ''фрајерима'',билдерима.... Розе штикле,.... Мислим за град је то супер и ако ће да иде на запад,али рођаче на север,па добро где је ту мозак довести такву девојку на СЕВЕР! Али нису баш све такве и има девојака које певају боље и више од пола Севера и то су оне које долазе нормално обучене,не упадају у очи,ту су као и ја,да навијају и њима свака част.И за крај осврт на шипку,добар избор песама,мада по мени беспотребно онолико певање Лоповчини,имамо целу сезону испред нас нашу лигу,биће избори па ћемо ЋЕРАТИ ГЛАВАТОГ ЛОПОВА! и не видим сврху оног звучника до истока кад не ради,јер ништа шта је вођа рекао није се чуло,песма тек после 2,3 секунде док дође до нас креће да се пева! Од идуће текме опет сам у епицентру,тако да ме то претерано не брине,али ако хоћемо да ЦЕО СЕВЕР пева,онда мало неке ствари требају да допру и до крајева трибина! Ово је само почетак велике навијачке,али надам се и у фудбалском смисли шампионске и европксе сезоне