Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда и модернизација фудбала
Босна је покрадена у прошлим квалификацијама с Француском у Паризу, односно у двомечу с Португалцима. Ко је гледао све три утакмице, знају шта причам. Нажалост, нама већ пар година фале фудбалери у споју срце-глава-муда, а и не само таленат.

Слична је и ситуација као у Србији, већ пар година Жељо хара њиховим фудбалом, моћни конгломерат који држи судије, менаџере и још неке мале клубове-филијале. Али опет имају добру репрезентацију, а други клубови им често пуцају. Жељо је рецимо 7-8 година редовно поражаван у Европи, што је скандалозно.. Широки, Зрињски, Борац одмах испадају, с изузетком Сарајева, којем фали степеник-два до група ЛЕ. Избацили су Генк пре пар година у двомечу

О хрватима знамо, само Динамо их вади и то зато што Мамић потписује робовласничке уговоре, присвојио је клуб себи, од 2001. је ту и нико га не омета осим прве екипе ббб, има град Загреб иза себе, иако је човек примитивац, али је стрпљив, и зна како се продају играчи за велике паре

Македонска и црногорска лига - то је исувише смешно и јадно да би се коментарисало..

Изгледа да у Србији нема довољно формираних играча, једноставно се лоше ради са њима, застарела школа.

Шта рећи када нама Бајко и даље брани, већ пар година Срђан Максимовић нам је тренер голмана и никакве вајде немамо, нит имамо добре голмане нит улазе у репрезентацију. Шта не ваља, треба мењати, а не по систему "пријатељи, браћо, кумови", осим ако Управа мисли да је ово боксерски клуб где се учи како докрајчити грогираног ривала  ;D

Немам ништа против као кад би довели по два словенца, македонца, црногорца, једног босанца типа Шабанаџовић или Мусемић, јесте да нису Срби али имају то што многи Срби немају - ГМС (глава муда срце).

Знам да ће ме Пијанац мрзети, али Михаел Ренсинг би нам био одличан голман. Има искуство, бранио је дуго у првој немачкој лиги, кева му није из Чачка, ал из Србије јесте  ;D имао би да кунта код бабе у Београду, то нам је и кирија мање, а њему срце пуно Smile
http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Rensing

Мало је бранио задњих годину и по, ал је имао целу сезону у Келну док нису испали у Цвајту.

На десној страни бих вратио Лазетића који је слободан агент већ годину и по, уз то иако има 35 година, вероватно би могао да одигра целу сезону и није толико склон повредама. Ако може Занети може и он.

Што се тиче не-срба, мени би легао Седин Торлак, бивши играч Сарајева, врло јак и поуздан, али окружен пацерима, још су га из клуба зајебавали с платом па је отишао у Иран. И врло је јефтин.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sedin_Torlak

И наравно Филип Сендерос у одбрани, каква животиња. Smile ал немамо паре за њега, нема пас ионако за шта да нас уједе..

Што се тиче Звезде и модернизације, требало би да постоји неки портал или мејл адреса где би искрени Звездаши могли слати своје предлоге око играча, а без уградње ко Анђус  ;D

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда и модернизација фудбала - by KizaLion - 07-19-2013, 08:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)