Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Колико знам већ у понедељак је нови састанак УО, треба видети како и шта даље. Било би катастрофално да још тврдимо пазар око куповине нових играча, поготово што се веселе јер нисмо извукли Удинезе, па да скрпимо тим на брзака. Ако стиже Перуанац, шта је са Савићем или евентуално Тиком?

Савић је имао изузетну сезону у Дрездену док се није повредио, и баш због његове повреде могли су да испадну у трећу лигу. Добро су играли док је он био у тиму. Цвајта је по квалитету врло јака, чак и немачка трећа лига је јача и интересантнија од наше  :Smile

Требало би с Микићем потписати на 6 месеци, да нас покрива на беку или штоперу у случају повреда.

Много ми је лакше после ове агоније с Бабовићем. Како наш клуб може да дође у ситуацију и да помисли да доведе осведоченог Ракара?! Без обзира на приватне везе било ког појединца у клубу... без обзира дал би Милија Бабовић подмазао или ушао у клуб.

Дечка сам први пут видео у животу још 2004. године у теретани где је долазио с једним обезбеђењем, а другар ми је радио тамо. Кратко сам тренирао у тој теретани, и једног дана сам сазнао од тог другара да је потписао за први тим Стоке. касније се и излануо како не једе парадајз, паприку, не носи црвено, не подноси... свега тога сам се сад сетио и не би било већег лицемерја да он сад обуче наш свети дрес. Многи су спремни да олако погазе своју прошлост зарад интереса, али срећом има неко ко све то памти, какав си у души.

Са друге стране и његови играчки квалитети, већа дара него мера. Да није зарадио црвени у Белгији, тешко да би им се чуло ГЕЕЕНК!  ;D ко играч је рупа, у глави није чист, а Управа нек се мало искулира с гробарским играчима добро пре него што почне да губи тешко стечени кредибилитет...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - by KizaLion - 07-19-2013, 07:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)