Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
У тренутку великог славља државног тима Маљковићева је саопштила још једну лошу вест за женску кошарку. Беспарица чини своје и гура у амбис чак и шампионе.

– С огромним жалом констатујем да Партизанов женски клуб више не постоји. Кад њега нема, шта ће бити с осталим клубовима…. А урадили смо много тога за протекле две године.

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/kos...ve.sr.html

Ја кошарку не пратим, још мање женски спорт, али ме јебе што читам новине и волим да се држим неких принципа, па ме то вуче да прокоментаришем. Где је била дотична госпођа или било ко други када се годинама урушавао и на крају урушио европски великан у женском спорту, некадашњи шампион Европе ЖКК Црвена звезда? Колико је само лицемерно рећи да ће се све урушити ако не буде Партизана? Па све је већ одавно урушено! ЖКК Партизан је државни пројекат у правом смислу те речи. Од државних пара које су преко МТС-а ушле у КК Партизан је део завршио у женском погону и ниоткуда од клуба који је увек био у средини табеле је направљен клуб далеко јачи од сваке домаће конкуренције. Е па госпођо Маљковић, како дошло, тако и отишло. Пар година сте имали ничим заслужено вештачко дисање у виду државних пара и сада је са тим готово. Осим шачице Забрањених, апсолутно ником неће бити жао што се овај вештачки пројекат гаси.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by Pijanac - 07-03-2013, 08:59 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: