06-26-2013, 02:43 PM
Нисам гинеколог, али волим да погледам!
Другим речима, не бавим се њима, али не могу бити имун на све што се дешава. Једва чекам дан, када ће се дићи чаршав изнад ЈСД Партизан и када ће на видело изаћи сав муљ који се испод крије. Наравно, упоређивање нас и њих је у неким стварима неизбежно. И док је нас тешка судбина натерала да схватимо да се у клубу јако лоше радило, да се крало и крадуцкало, код њих се константно ствара слика као да су им у клубу све финансијски магови, који са минимумом новца могу да створе услове за несметан рад на спортском плану. Па за име Бога, нису они Швајцарци, што рече један ортак, већ живе и раде у истом муљу као и ми. Да ли неко верује да су Ђура шнајдер, Саша Даниловић, Шоштар, Марјановић и остали бољи и поштенији радници од све оне БАГРЕ која је нас годинама вукла на дно? Ја верујем да се и код њих и краде и крадуцка и ради све оно што је нас вукло на дно. Али то не излази у јавност. Када Звезда дугује сви медији брује о томе, играчи у једном спорту траже раскид уговора, у другом нам блокирају рачун, у трећем идемо у стечај, а у четвртом нам одузимају бодове. Док код њих, клубови грцају у сличним финансијским проблемима, а то се све гура под чаршав. И некоме је до сада итекако такво стање одговарало. Поуздано знам да КК Црвена звезда своје обавезе према СЦ Ташмајдан (власник Пионира) редовно измирује, док КК Партизан није платио динар у минулих неколико сезона. Поуздано знам да једном њиховом ватерполисти који је и прошле сезоне играо за њих дугују паре још за сезону 2010/11. Он приватно не говори са Шоштаром, али је до одласка сачекао да му истекне уговор. Са друге стране, о финансијским проблемима у ВК Црвена звезда се писало непуна два месеца пошто се екипа скупила, са великим потенцирањем приче да играчи могу да напусте клуб. Зато они стално врте причу да смо ми државни пројекат. Јер ће знати када се једном тај чаршав с пуним правом подигне, да окриве и нас и државу за заверу против њих. Исто као што су причали и пред дерби да је намештен. Да смо којим случајем ми добили ту утакмицу, титула коју би освојили би била потпуно обезвређена у јавности, а први подпредседник Владе мира не би имао.
И још једна занимљивост приде: Оооо јеби ФМП-е.... ;D
http://www.zurnal.rs/2013/06/25/partizan...index.html

И још једна занимљивост приде: Оооо јеби ФМП-е.... ;D
http://www.zurnal.rs/2013/06/25/partizan...index.html