06-21-2013, 03:03 PM
Партизан једину привилегију коју има као шампион је да извуче број и да у почетку првенства игра пар утакмица више код куће. Када они извуку број, нама остаје сигурно 3, а можда чак и 4 опције да се домаћинства не подударају. Ми ИМАМО опцију да изаберемо број који доноси пролећни дерби на Маракани. Саму ту опцију треба изанализирати и адекватно одговорити на сваки од 15 потенцијалних бројева који Партизан може да одабере. А да не говорим да избором БИЛО КОГ ДРУГОГ броја од овог који СТАЛНО бирамо скидамо себи са грбаче Војводину у последњем колу.
Разумем да је пропаганда у овом смеру јака, да је свима лакше да све острве на Толета, место да признају да наш представник на жребању годинама свира у фрулу. Али јел толико тешко да се неке ствари скапирају? Математички је немогуће то што ми тврдимо!
Разумем да је пропаганда у овом смеру јака, да је свима лакше да све острве на Толета, место да признају да наш представник на жребању годинама свира у фрулу. Али јел толико тешко да се неке ствари скапирају? Математички је немогуће то што ми тврдимо!