06-18-2013, 08:02 PM
(06-18-2013, 12:48 PM)херцеговац link Wrote:Био је са својима, као што су Срби били са својима. И више имам поштовања за њих који су ратовали са мотикама и показивали лудачку храброст од наших пилићара и ратних профитера којих је било и више него што треба.Имали су и они својих пилићара и ратних профитера. Таквих ликова има у сваком рату...
(06-18-2013, 12:48 PM)херцеговац link Wrote:Још су ми помјешана осјећања између онога што лично осјећам и онога што је потреба клуба. Мали је таленат, правилним радом може да експлодира у доброг играча и да се завали за коју милку жидова, а да нас практично ништа не кошта.Зашто да не? Ако ће такви трансфери да помогну мом клубу који је на дну дна и ако од тога зависи егзистенција истог, немам лично ништа против.
Да ли ово треба да пређе у праксу?
(06-18-2013, 12:48 PM)херцеговац link Wrote:Не би волио ново братство и јединство, као што не би волио ни 11- оро обојене браће да игра у првој постави Црвене Звезде.Ако желимо да идемо у корак са временом и ако су то трендови модерног фудбала, онда и ми морамо да се прилагодимо свему томе у противном нас плашим се неће бити. То нема везе са братством и јединством. Некад било и непоновило се никада више.
(06-18-2013, 12:48 PM)херцеговац link Wrote:Опет,Постаје врло очигледно да Србија не нуди квалитет играча. Мислим, такви играчи постоје, али је огроман проблем струке која нема кадрова, која је корумпирана, и која нема знања да би изнела и произвела квалитетног играча. Под квалитетним играчем мислим на суви квалитет а не на њихове процене и хвалоспеве о ”квалитетним играчима”. Доста је више ”талената” који вечно остају само таленти и никада не постану играчи....
да ли постоји јефтиније тржиште талента? Да ли турадија спада у онај лимит странаца? Да ли Србија може да понуди квалитет? Вјештачке цијене играча у Србији?