Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Пијанчев упис од пре пар недеља са ФК 2012/2013- "Стојадиновић је још као члан радне групе рекао јавно да за квалитетно појачање не треба новац, већ ''нос'' да се нађе квалитетан играч. Чим се латио посла, пронашао неке играче који би стварно били појачања, одмах је скочио сам себи у уста позивајући се на беспарицу. На критичним позицијама није довео ништа, а довео је двојицу играча на позицијама на којима смо били покривени. Последњег дана прелазног рока је јурио преко потребног штопера, а у минут до 12 довео центарфора."

И Стојадинова изјава данас
( http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...prica.html )
"Биће појачања која ће бити скупа. Будимо реални, не можете јефтино да доведете, да се не лажемо. Ако неко мисли да можемо довести неког без пара, тај се вара, па нисмо ми Срби најпаметнији, морамо да платимо, као и сви што раде. Поента је да направимо микс јефтиних и скупљих играча. Кључно је да играче које платимо - не погрешимо, а ако погрешимо ја сам одговоран, отићи ћу, не мора нико то да ми говори."
"Ракић није једини шпиц који ће доћи, ја се надам."
Изгледа да ће опет да "покрива" позиције на којима смо већ покривени... Повлачим реч само у случају ако оду и Касалица и Мудрински.

Мислим да стварно треба да испрати наслов, да се само смешка и ништа не прича...
NO CADÚ-NO FOOTBALL !

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - by Белградо1389 - 06-17-2013, 04:33 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)