Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена звезда 2012/2013
(06-13-2013, 10:38 AM)Звездаш link Wrote: Ма каква бре евролига, видим и Човић изјављује нешто да жели да прави стабилног евролигаша. Ало мајсторе па ми не можемо да добијемо ове клинце који играју за Партизан. Дајемо им 21 поен за полувреме, као да играмо рукомет, а не кошарку.

И Човић мора да схвати једну, најважнију ствар. Смучили сте се и ти и свиња са вашим јадним препуцавањима. Са свињом се препуцава тако што га добијаш на терену, а не да се ствара тотално непотребна додатна тензија. Можда је свиња оваква и онаква, али опет сте дозволили да нам се усере у животе и да нас увуче на његов штрокави терен. Њега то храни, он је ментални болесник.
Предалеко су отишли и један и други.
Иако је и мени мучно да читам препуцавања неко дебелом крмку мора да стане на пут. Мора да се спусти на његов ниво и много је боље да то буде Човић него наш тренер, бивши или садашњи играч. Он једноставно уме да плива у оваквим ситуацијама. Годинама смо ми били фини, а он подјебавао. Не може брлог који је годинама стваран одједном да се очисти. Ове сезоне смо после дуго времена одиграли егал са њима и верујем да следећа не може да буде лошија, већ само боља.
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - by Woodoo - 06-14-2013, 10:26 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)