Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена звезда 2012/2013
Па имамо двојицу на клупи... Илић који је вечити спортски директор и Чича који је ваљда тим менаџер... Нек ме исправи неко... Неша је легенда Звезде, али истовремено и чист позер, немам информацију да је са своје функције нешто корисно урадио, мислим да је допринео доласку неког играча или слично... Ваљда неко од њих може тиме да се бави... Мада за ту функцију трбеа имати велики ауторитет у кошаркашком свету... А и знање и осећај за праве играче и праве вредности...

п.с. Не треба младим играчима тренер да их натера да шутну сто пута тројку или бацање након регуларног тренинга... Ако то сами немају у глави, ништа од њих бити неће... Крими-џими Даниловић је био такав, Ђорђевић такође, да не причам о тој генерацији код хрвата, па да вам не причам о Дражену или Кукочу чије сам тренинге и егзибиције уживо гледао... Дражен је за време одмора имао тренинге које данас не верујем да практикују ни поједини евро лигаши... Хиљаде шутева, баскет три на три са врхунским играчима, ма свега је ту било... Ал то се радило из љубави према игри и у тим случајевима успех је неизоставан... А данас је клинцу од 15 година у глави већ колико ће пара да добије од уговора, од премије итд... Нема ту среће...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена звезда 2012/2013 - by Red Star Forever - 06-11-2013, 10:30 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)