Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Резиме тужног дана
Чудан пораз у баскету премда уобичајен Криваца је много Катастрофално отпуштање брауна 3 реконвалесцента прекасна промена тренера и на жалост судије као и много пута раније Јовчић Момци погините на терену у понедељак ја ћу бити међу последњим мохиканцима који верује у Вас Остварили сте трофеј и палсман у ЕЛ освојили куп понавише својим глупостима изгубили аба лигу
Посебно тужан је био на супарничку групу вечерас На гробарској трибини хоровође са наше трибине тј наши бивши чланови Нећу да упутим ниједну ружну реш вођама наше трибине али вама бедници имам нека питања
Сви који ме знају знају да никад нисам имао пардона ни према коме Не сугеришем да сам увек био у праву -тако сам и стекао надимак Човек сам са факултетом а највише се поносим што сам члан Делија Како себе можете погледати у огледалу Ко вам је сметао на трибини шта вам је сметало на трибини јел то што нисте желели да изградите сопствену навијачку личност па сте завршили где сте завршили јесу вам сметала делијска правила јел сте осећали инфериорниом и недостојним у нашем друштву Човек може бити свашта и свако али је то што јесте Хришћанин или муслиман православац или католик и протестант а шта сте ви после свега
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 06-07-2013, 10:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)