06-05-2013, 02:54 PM
(06-05-2013, 02:40 PM)100%anti crnobeli link Wrote:Пијанац, наравно да се очекују голови, али си према Дауди из неког разлога престрог, иако знам да ни сам не верујеш у пола од тога што опричаш о њему ;D
Од странца очекујем квалитет Кастиља, све мање од тога ме не занима! А можда се само водим твојом логиком. Пошто верујем да си ти према Мудринском строг искључиво зато што је био жеља бившег тренера, можда сам из истог разлога ја строг према сваком црнцу кога Стојадин доведе да допуни своје џепове, а при том тај не прави драстичну разлику.
(06-05-2013, 02:45 PM)Eribo link Wrote:Што се тиче раскида уговора, само ме занима који ће нам од њих стварно сасути сол у рану преласком на другу страну брда ?!
Управо од стране неких вољени Дауда ;D је требао да пређе. Па су се брже боље само за њега скупиле паре, а осталима корпа. Резултат тога је данашњи захтев четворице првотимаца, који ко зна када су последњу пару од клуба видели, за раскид уговора. Како је кренуо Стојадин, играће му Дауда са још 10 петлића.