Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Човић: Имамо много проблема, Стојадиновић остаје

БЕОГРАД, 3. јуна 2013. (Бета) - Потпредседник Црвене звезде Небојша Човић рекао је да Управни одбор тог клуба није у понедељак увече расправљао о поверењу у спортског директора јер, како је казао, тај фудбалски клуб има много других проблема, због чега је седница на стадиону у Београду трајала неколико сати.

"Није било ни речи о поверењу у спортског директора, он остаје на функцији. Имамо толико других проблема... Цело вече причамо о томе шта и како даље. Финансије не радимо на дуже од седам дана јер не знам шта све може да дође из прошлости. Средили смо лиценцу 'за длаку', али опет - имамо контролу (УЕФА) 30. јуна и у том делу не смемо да се брукамо", рекао је Човић новинарима пред поноћ испред стадиона Црвене звезде.

Фудбалска јавност нагађала је протеклих дана да ће се на седници УО расправљати о поверењу у спортског директора Зорана Стојадиновића, али је Човић казао да су финансије и даље прва брига.

Сам Стојадиновић је новинарима, пре било каквог питања рекао: "Шта год каже потпредседник (Човић), ја се слажем с њим".

http://www.beta.rs/?tip=article&kategori...2&id=&ime=

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by фрактура - 06-04-2013, 08:54 AM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)