06-02-2013, 02:44 PM
(06-01-2013, 10:12 PM)mauzer link Wrote: Данас је дан за славље под број један квалитета навијачке одговорности и љубави и изузетног тренера Савића који зове задњи тајм аут и поштено каже позвао сам га да се одморите
Победили смо квалитетом љубави и одговорности целе навијачке групе која је купила изузетно скупе улазнице масовно и одржала час из навијање памети и поштења
Ово је сјајна констатација, цео овај пасус... Сви заједно смо на европском трону... Може да прича ко шта хоће, али по мени су се наши градски ривали обрукали издањем на овом Ф4, али зато смо ми прваци Европе, а они не... Многи су дали и последњи динар, али већ тим чином су показали да је изграђен менталитет код многих и да са оваквим навијачима Звезди нема "зиме" у свим спортовима... Само кад би клупска руководства то знала да испрате како треба... За играче не бринем, они ће да изгину за овакве навијаче... Фудбалере не рачунам у ову причу, они се изузимају од свих спортова... То је посебан сој људи, очигледно!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "