Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
(05-30-2013, 12:37 PM)Red Star Forever link Wrote:Нама кад оде играч, па чак и јако млад, ми немамо замену ни приближног квалитета, то је проблем... А не продаја, она сама по себи је морала да се деси да би преживели...

Управо то! То сам хтео да кажем! Овако и моја баба би знала да послује! Продају оно што иоле ваља! Ја би радије волео да сам видео данас у новинама да је Звезда продала 4,5 играча(Милијаш,Младеновић,Пантић,Миливојевић,Мудрински) за све укупно 2 милиона и да ће од тога платити лиценцу,него ово! Не кажем да Спајић,вреди као ових 5 играча,али сад ће ова управа да се курчи како су обезбедили да Звезда игра Европу у августу!Кажем намерно у августу,јер са оваквим играчима,ни до трећег кола нећемо доћи! О лиги Европе нећу ни да причам! Кога смо ми то продали у последњих 5 година играма у Европи? Можда Лекића само! Сваке године све горе погледамо уназад Бордо,рен,слован,славија,.... Баш су нам се играчи показали у Европи!Нећу више на овој теми да мрачим о нашој тужној садашњости,само кажем овакво пословање не води никуда! Ја би радије и 3 године без Европе ,па би гурао клинце омладинце да играју,па макар још 2,3 године не освајали титулу! Јебе ми се баш! Па кад крену да играју,стасају,па онда освоје титулу и заиграју Европу,па онда сваке године продамо 2,3 играча за 10 милиона,а купимо 3,4 за 3,4 милиона! Е тад ћу да хвалим и управу,и спортског директора,....!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by Храбро срце - 05-30-2013, 01:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: