Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
Баш сам размишљао ових дана како ћемо добити евро лиценцу када као што рече Звездаш, нема пас за шта да нас уједе. Ништа ми није падало на памет осим продаје, ал реко неће никог продати, набавиће се већ неке паре. или ако ће се продавати неко мислио сам на Мудринског и Мијаиловића, међутим продадошмо најбољег играча овог пролећа, ако не и сезоне. Јебем ли га, морало је тако иначе ништа од Европе. Са друге стране, у каквом саставу ћемо се представити у Европи, када продајемо најбоље и да ли ће евентуално испадање у 2. колу квалификација од Судуве или Флоре из Талина бити неуспех, остаје да видимо. Не призивам неуспех и не би желео да се деси, али евидентно је да састав који ћемо извести за Европу неће бити неког екстра квалитета. За појачања не знам одакле ћемо набавити новац. Можда би била боља опција да нисмо скупили паре за Европу, па да су нас суспендовали на 3 године, мало би санирали дугове, а и били би фокусирани на домаће првенство. А са друге стране Европа је полигон за продају играча, од чега ми данас преживљавамо, па би онда морали да играо. Врзино коло из којег нема излаза  ;D
Jeдна је Србија!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by bQxi - 05-30-2013, 07:11 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: