05-27-2013, 10:52 AM
Е јбг, и ја имам другаре, који могу родитељи да ми буду по годинама, при том воле фудбал а ни Звезду ни Партизан посебно, па су са запада видели оно што сам ти ја рекао... То је све иднивидуални утисак, ја сам га такође имао приликом прегледа снимка, једноставно њима је дозвољавао мало јаче да играју а нама није, о томе причам... То ни не може свако да види, а те три крупне ситуације које ти спомињеш, то је управо то, нек се прича о томе, а реално није то вредно много приче, а оно што је битно и где ћемо лагано да их прцамо то нико не види...
И слажем се ја са тобом, кад си бољи боли те патка за судије и суђење, нема ни потребе да се прича о томе... Али... АЛИ! Зар и овако јадни да имамо проблем са судијама, зар и овако слабашне да нас поткрадају и на тај начин... Е па то не може, о томе не може и НЕ СМЕ да се ћути! Чему пенал у Новом Саду? Што? Да се на тај начин отвори одбрана и сломи морал деци од 18-19 година? Ајде бре...
И слажем се ја са тобом, кад си бољи боли те патка за судије и суђење, нема ни потребе да се прича о томе... Али... АЛИ! Зар и овако јадни да имамо проблем са судијама, зар и овако слабашне да нас поткрадају и на тај начин... Е па то не може, о томе не може и НЕ СМЕ да се ћути! Чему пенал у Новом Саду? Што? Да се на тај начин отвори одбрана и сломи морал деци од 18-19 година? Ајде бре...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "