05-27-2013, 10:25 AM
(05-27-2013, 09:10 AM)Пијанац link Wrote: Кукавица је и зато што већ пет кола константно спомиње суђење и тиме себи прави алиби, а сви знају да смо цело пролеће, укључујући и дерби, имали благонаклоно суђење.
Ако се примењују неки аршини, онда молим лепо, нека буду према свима исти. Што се мене тиче, пуна подршка Управном одбору у смени спортског директора и ''тренера''.
Можда и јесте кукавица, можда смо и имали благонаклоно суђење у неким утакмицама, али сигурно га нисмо имали у последњих пар утакмица, укључујући и дерби а и јуче Нови Сад... У дербију је судија сецкао игру, досудио много више фаулова за њих, њихове прекршаје није санкционисао уопште, довољно да у ионако лошу игру унесе нервозу и распад система... То се тако и ради, а не неким опште видљивим потезима... Јуче, непостојећи пенал и бацање Оумаруа који би у озбиљној лиги добио не жути него црвени картон за онакво бацање, а у Холивуду можда и Оскара, од благонаклоног судије добија пенал... Е сад, за то смо, да се вратимо на почетак, вероватно и сами криви донекле...
А што се тиче Португалца, немам наклоност према њему, не видим ништа специјално у игри у односу на Јанковића, помака има, али незнатног... Да ли да му се каже хвала, па да наставимо са сменама и довођењима нових тренера, то већ нисам сигуран да ли би уродило плодом... Нама треба континуитет! И тренерски и играчки, па макар то били омладинци, тренери који би радили за џабе и сл. ... Ако се питамо ја и један познати саборац са форума, тренерску палицу би дали Жарку Ђуровићу! Па куд пукло да пукло...
Нећу много да причам о Робију, али он за мене остаје ЛЕГЕНДА у правом смислу те речи... ЧОВЕК, ЉУДИНА, ЗВЕЗДАШ! Као тренер, па ево, почео је и резултатски да се доказује у Турској, овде је добио неке битне утакмице, пре свега дербије, мислим да наш пријатељ Маузер греши у вези њега, на крају крајева, време ће показати своје... Одавде је отишао јер је то било једино могуће решење.. Играчи су због беспарице почели лоше да играју, што рече Пијанац на другој теми, можда им је постао и пријатељ више него што треба, а то је моменат када више нема довољног ауторитета и када пуно тога пада у воду...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "