05-24-2013, 12:42 PM
Пијанац слажем се са тобом ово што кажеш да ће Милуновић,Касалица,.. да напредују кад оду из Звезде негде у Европу.Јасно је на шта указујеш,а то је да немамо СТРУЧНОСТ! није само у питању тренер,већ цео тај спортски део! Једном сам читао да је Зенга увео начин исхране шта је дозвољено да се једе,а шта не! Значи прави тренер,професионалац,који се брине и о таквим детаљима.После тога је дошло најцрње време за Звезду,кад играчи нису имали ни шта да једу,значи све што је тај Зенга урадио,после 2 године је нестало.Пижон је од полуиграча направио тим,унео им победнички дух(ни сам не знам како,али је успео у томе) и да није отеран Звезда би вероватно била првак! После долази Роби,са својој харизмом,дисциплином,али џабе кад је бушен са разних страна,због чега је на крају отишао! И сад је ту ПинтУ који за ових 10так утакмица није унео у игру скоро ништа ново,али како да унеси,кад наши играчи у 60том минуту се хватају за ноге,добијају грчеве,...! Човеку треба дати шансу,да доведе играче на свим позицијама и да направе тим који ће пре свега да врати титулу,ја се на Европу не би пуно обазирао ове године! Мени ће бити довољно да у уавгусту првих пар утакмица видим да играчи и у 90том минуту трче без гримасе на лицу и ваљања по терену! То ће већ бити напредак! Такође неко је споменуо тренера голмана Максимовића! Ја не знам ко држи тог човека толико у Звезди? наш последњи прави голман је био Дишљенковић! Бајко је био резерва пуних 8 година и да није дошао Роби ко за да ли би добио шансу,али испоставило се као погодак! Значи ми већ 10 година нисмо избацили ни једног младог голмана, а у Србији их има колико нам воља! Доводи се неки Весић и њему слични!Што се тиче играча,ово што Пијанац каже ја нисам видео ни једног играча уназад неколико година да је дошао у Звезду и напредовао у играча за којег можемо да добијемо пар милиона! Млађа,бљеснуо на почетку,заварао нас све и онда наставио да игра као да је и даље у борцу.Лаза бљесне једном у 100 година. Касалица ајде да кажемо за њега да је један од играча који је напредовао! Али знате шта је напредак? Кад доведете ЛЕКИЋА из треће лиге,па постане први стрелац и продате га за 2 милиона, или колико већ!Е то је напредак!
Смешно је поредити Звезди са било којим клубом тренутно,али гледам емисију поводом финала лиге шампиона. И једни и други имају ТИМОВЕ ПСИХОЛОГА који раде са играчима у припреми утакмица! Значи један Робен,Рибери,Геце светске звезде,прави фудбалери могу да иду код психолога,а ови наши умишљени фудбалерчићи јашу по кафићима,сплавовима,пију на припремама,.. и онда се чудимо што смо тако лоши!
Смешно је поредити Звезди са било којим клубом тренутно,али гледам емисију поводом финала лиге шампиона. И једни и други имају ТИМОВЕ ПСИХОЛОГА који раде са играчима у припреми утакмица! Значи један Робен,Рибери,Геце светске звезде,прави фудбалери могу да иду код психолога,а ови наши умишљени фудбалерчићи јашу по кафићима,сплавовима,пију на припремама,.. и онда се чудимо што смо тако лоши!