05-24-2013, 08:31 AM
(05-23-2013, 07:15 PM)Гале Делија link Wrote: Е овако,пошто већ крећу лицитације ко одлази,... бла,бла... и видим на моцарт спорту Звезда тражи за Спајића 2.7 милиона,Тулуз нуди 1 милион (евра) http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda...za-spajica >Ко нас пита да ли треба да иде Спајић или не? Ако дође добра понуда он ће да оде, јер нама паре не требају за баханалије, па да не морамо да га продамо. Треба нам кинта да преживимо.Прва ствар докле ћемо продавати младе играче који требају да буду будућност Звезде у наредних 2,3,4, године? Уместо да продамо 15 лоших ми продамо пар оних што иоле ваљају и онда оет годину дана гледамо петковића,млађу,... и сличне! По мени треба да остану,што значи да нису на продају Бајковић,Спајић,Мијаиловић,Лазовић,Дауда и Мијаиловић! Ако не можеш задржати 6 играча,а при томе продати све остале па макар и за 2 милиона укупно,онда НЕК СЕ НОСЕ СВИ и Стојадиновић и та Све радна група формирана око спортског дела! Има ту још пар али ови млађи Савићевић.Михајловић!остало ПРОДАЈ,ОТЕРАЈ,.... ! Друго видим Гаридо већ пакује кофере,што значи да ништа нисмо урадили,наш Мијаиловић због ко зна каквих игара ван терена(менаџера или чега већ) је провео целу полусезону на клупи.Гаридо није лош,одиграо је већи део утакмица добро,али у најбитнијој а то је дерби је заказао,али заказао је и цео остатак назовимо га тимом.Значи опет смо некоме другом разигравали играча,а наш Мићко који ће очигледно опет играти од јесени,био на клупи!На жалост доласком Пинта кренула је да се топи предност,кажем на жалост,јер да је 5,6 кола пре краја остало 10так бодова предности,нико не би говорио о титули и већ тад би наши клинци могли да добију шансу! Овако једна утакмица и то уз кога да играју? Ожеговић ће нам бити један од искуснијих? Шта могу од њега да науче? Значи ништа ми за ту једну утакмицу нећемо добити.Ово лето је кључно у новијој историји Звезде,од продаје,чистке и довођења играча нам зависи наредних неколико година! Зато желим да верујем у Стојадина,Кокезу и све који ће да учествују у овом прелазном року.Тренер такође,имаће припреме,нови тим који надам се да ће констуисати уз помоћ спортског дела,а не они да му доводе кога хоће,то је опет пут у пропаст! Недавно је Стојадин изјавио да ли за рсб или већ неке новине да СЕ ТАЧНО ЗНА КО СУ ЖЕЉЕ У ЛЕТЊЕМ ПРЕЛАЗНОМ РОКУ,А КО ОДЛАЗИ! И зато се искрено надам и гајим наду да ће сви бити сложни,од тренера,стојадина до те групе и да че учинити најбоље могуће за Звезду! И још једна ствар,кад видим ово мука ме ухвати и схватим колико смо ми тренутно мали и јадни,без обзира на НАЈБОЉЕ НАВИЈАЧЕ НА СВЕТУ: http://www.mozzartsport.com/vesti/pao-do...i-moutinja Дође Рус и 100-200 милиона за један прелазни рок.А ми зимус 0 ! А ви пљујете по стојадиновићу! Право је чудо што је икога и довео!
Не можемо да продамо 15 лоших играча, јер нико неће да их купи. Можемо само да се надамо да ће да пристану да их поклонимо. Нити ту можемо да зарадимо јер већина има лоше уговоре по нас.
Што се тиче играча које си набројао да задржимо, Лазовић ће свакако да остане јер терен неће видети пре почетка пролећног дела сезоне, Дауда ће вероватно да оде, јер већ сад немамо новац да му редовно исплаћујемо плату.
Стојадиновић је сам говорио да није новац пресудан за довођење играча. Могао је зимус да прода Мићка за два милиона и да створи себи бољи маневарски простор за прелазни рок. Уместо што је довео Гарида на позајмицу који није ништа бољи од Мићка и протом је оштетио и играча јер није играо, а клуб је оштетио за пар стотина хиљада евра колико му је пала цена.
Могао је да доведе Грбића на позајмицу из Олимпијакоса, јер ми осим Лазовића немамо друго крило, па нам крила крпе нападачи. А он се одлучи да доведе задњег везног на позајмицу иако смо их имали двојицу.
Није проблем у прелазном року био толико у самом квалитету тих играча, већ у нерезонском довођењу. Нама су требали штопер, креативни везни и крило, а довели смо задњег везног где већ имамо двојицу и шпица где их имамо 11555 већ на тој позицији на платном списку.