05-22-2013, 07:05 PM
(05-22-2013, 12:53 PM)KizaLion link Wrote: http://www.vestinet.rs/pogledi/kako-se-u...na-za-decu
Џукац брате, ти си из Тополе, реци ти нама да ли Карнекс и још неке фирме које су одатле раде ово? Или је у питању Матијевић само
То је стандардна процедура прављења топљених сирева, али није поента у неком цјеђењу, него у додавању соли за топљење. Још је то најмање штетно од свих тих производа.
Кроз технологију на факсу сам имао прилике да прођем те погоне, најчешће ИМЕС-ове... и све те саламе и остало је нула и није за јело.
Ови претјерују у тексту, али је суштина да су све то производи да се прехрани сиротиња.
Матијевић ни једну пробу није прошао на факултету (ветерина), у свакој је имао више воде (у виршле и саламе иде лед) од норматива. С те и још неких страна могу да спусте цијене. Сада што им роба калира и то морају радници од плата да сносе друга је прича.
Иначе,
виршле када се праве у кућној радиности и са правим месом су сасвим другачијег укуса и јачи су деликатес.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!