05-21-2013, 03:59 AM
Слажем се око промене система, како у структурама клуба тако и у играчком кадру. По мом мишљењу, грешили смо у тражењу инстант решења јер смо јурили титуле, што је и очекивано кад се зовеш Црвена Звезда. Али, резултати су изостали. Зато мислим да треба стварати тим на циклус од две до три године (не дуже јер је немогуће у овим условима задржати играче који и ако вреде). Окосница тима мора да буде из наше школе односно морају бити играчи који знају за кога играју и који се боре као лавови на терену. Ако недостаје квалитет, попунити играчима (страним или домаћим) који праве разлику. Наравно, на управи, спортском директору и тренеру је да склопе те коцкице. Да ли у овом тренутку имамо људе који су у стању то да ураде, нисам сигуран. Такође, мислим да је крајње време (Пијанац је то лепо описао) да престане медијско експонирање у сваком смислу већ да кренемо са радом без крупних речи и обећања као и да се изборимо за престанак емитовања лажних информација у медијима као што је била ова кампања око наводно намештене титуле. И кад смо већ код намештеног, убедили су ме, прилично аргументовано да је и следећа режирана. Не желим да верујем у то, само преносим оно што сам чуо а извор је све само не непоуздан. Да није како је било свих ових година, одговорио бих да је то још једна будалаштина али сви знамо како смо пролазили и како стоје ствари у српском фудбалу. Јбг.