05-20-2013, 12:39 PM
(This post was last modified: 05-20-2013, 12:44 PM by Red Star Forever.)
Па не би ја то баш тако рекао... Нису прсли зато што нису ништа вредели, пар момака из те групе и данас долази на Север... Једноставно се десио прелазак њиховог члана у много јачу групу од њихове... Мало крими прича дотичног, мало неки други разлози, просто је било боље да те заставе и групе више нема... Боље по њих, боље по нашу трибину...
Уосталом, то је било време експанзије малих и младих група широм града, па и експанзије секција ван Београда... Ето рецимо поред њих је и застава Авангарде, групе која ја имала велики потенцијал... Они у већини и данас долазе на стадион, али неки до њих су у другим, већим и познатијим групама, а остали су ту као део уједињене групе Делије Север... Њихове заставе такође више нема на утакмицама...
Уосталом, то је било време експанзије малих и младих група широм града, па и експанзије секција ван Београда... Ето рецимо поред њих је и застава Авангарде, групе која ја имала велики потенцијал... Они у већини и данас долазе на стадион, али неки до њих су у другим, већим и познатијим групама, а остали су ту као део уједињене групе Делије Север... Њихове заставе такође више нема на утакмицама...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "