05-19-2013, 11:08 PM
(05-19-2013, 08:11 PM)Red Star Forever link Wrote: Већ сам споменуо на Владиној теми да ми овако не би причали да је Касалица шутнуо само 2цм ниже... Тактика нашег тренера је била идеална за рано вођство... гробари би се отворили, а Лази и Филипу би оставили простора да их поцепају...
Да је Јованетић дунуо пенал, да је Крстајић дао ауто-гол, да је ушла Касалицина пречка, да баба има троле била би тролејбус. Шта хоћу да кажем? Четврта сезона, четврти пролећни дерби на ЈНА, трећи директан окршај за титулу. Сва три смо изгубили, а добили смо прошле године онај неважан дерби. А у те 3 утакмице мислим да је само Каду био учесник сва 3 пута, значи са потпуно различитим саставима. И сва 3 пута смо одиграли катастрофално, имали по једну ситуацију у противничком казненом простору и изгубили мучно са 1:0. То говори да клуб једноставно морално лоше стоји и да постоји проблем психичке природе на нивоу целог клуба који из године у годину постаје све већи.
Залиха за следећу сезону се прави до неке мере. Не правиш залиху тако што ћеш после +11 противнику дати прилику да он само одлучује о својој судбини. Мажић иначе доста сецка и то се знало пре утакмице.
Са Пинтуа очекујем да ће Север да најури, чим се још мало оголи његово (не)знање. Никакав тренер! А спортски директор са својим црнцима доведеним на силу да би се нешто довело, без обзира на критичне позиције, бојим се да ће нас сахранити.