05-19-2013, 07:53 PM
Не бих сада о тренерима и да ли би овај онако или онај овако... У сваком случају, иако су уклизавали, трчали и борили, сем тога наши играчи ништа друго нису показали... Слажем се са Владом око једне ствари, да је Касалицина пречка ушлау у гол ми би гробаре покидали... Они би се отворили, а Касалица и Лазовић би из контри у којима су много бржи од њихове одбране дали још бар гол или два... То је и била Са Пинтуова идеја... Зато је и почео без Дауде, који је реално нешто спорији од ове двојице...
А сад нешто због чега би се и сам разапео, али то је једна велика истина и морам и сам себи да је признам... Максимовић, кога не могу да смислим после свега, је морао јуче да почне у тандему са Спајићем... Микић није добио ниједан дуел у скоку а ни на земљи са Митровићем, овај је од њега правио идиота... Чим је ушао дотични Макса, Митровић је изгубио све дуеле... Е сад, тај касни улазак, неоправдани први картон, недосуђен фаул, дуго неиграње, све је допринело да овај експлодира и још једном покаже зашто му није место у Звезди... Можда је као играч ок, али је као човек нула...
А сад нешто због чега би се и сам разапео, али то је једна велика истина и морам и сам себи да је признам... Максимовић, кога не могу да смислим после свега, је морао јуче да почне у тандему са Спајићем... Микић није добио ниједан дуел у скоку а ни на земљи са Митровићем, овај је од њега правио идиота... Чим је ушао дотични Макса, Митровић је изгубио све дуеле... Е сад, тај касни улазак, неоправдани први картон, недосуђен фаул, дуго неиграње, све је допринело да овај експлодира и још једном покаже зашто му није место у Звезди... Можда је као играч ок, али је као човек нула...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "