05-13-2013, 09:21 AM
(05-12-2013, 06:41 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=KizaLion link=topic=4148.msg102307#msg102307 date=1368376174]
Тако мало коментара после овако проблематичне утакмице, многи се устручавају да кажу своје мишљење видим...
СРАМОТА!!!
[/quote]
Не устручавају се људи, него им није до коментарисања. Мени су посебно мучне постале утакмице код куће, јер се ту по правилу понављају лоше игре из кола у коло. Што већи спектакл, то се они више згрче. Ја сам приметио ове сезоне да у тренуцима када трибина најбоље грми, противник добија крила и по правилу даје гол. Последња два таква примера која памтим су Јавор на Маракани и Јагодина у Јагодини (први гол, од рођења мог - најбоље отпевано у последњих пар година).
Такође, ја се не слажем да су наши нешто посебно добро одиграли последњи дерби. Борбено јесу, али преокрет није резултат Бог зна какве игре, већ чињенице да је противника са клупе водио тренерски маг који се потпуно затворио. Ако је и овај други такав исти, бар ћемо привидно нападати што је боље од неких дербија када игром нисмо створили шут у оквир гола за 90 минута.