05-10-2013, 04:43 PM
(This post was last modified: 05-10-2013, 05:07 PM by херцеговац.)
Quote:Како би подигао ниво борбене готовосоти код својих пулена, Са Пинто је дословце поручио да би "умро за победу над ОФК Београдом".
- Постоје три ствари које ми преокупирају мисли уочи ОФК-а. Прва ствар је мој тим. Знате да сам их претходних недеља хвалио и искрено вам говорио да сам задовољан њиховим залагањем и партијама. Ове недеље нисам то осетио на тренинзима. Не свиђа ми се та атмосфера. Не само у тиму, већ и око тима, у граду. Желели смо да дођемо у ову ситуацију и вратимо осмехе на лица навијача, али ми се неке ствари не допадају. Можда и грешим, они ће имати да пруже максимум данас, да изгину сутра, забележе победу и демантују ме.
И на крају како да се човјек не запита да ли је батина из раја изашла!?
Quote:На констатацију да је први страни стручњак на клупи Звезде Валтер Зенга проблеме са мотивацијом играча решавао на врло радикалан начин (ломивши кофе и табле по свлачионици) Са Пинто се насмејао.
- Свако од нас има различите методе, али нећу вам рећи време и место када будем одлучио то да урадим. Све што кажем у свлачионици остаје међу нама. За мене је Црвена звезда породица.
Могу изгубити или играти нерјешено, али не дао Бог да им се догоди још један Раднички...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!