Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Актуелности из домаћег спорта
(05-09-2013, 02:08 PM)Пијанац link Wrote:Луцони, до јаја си нереалан саговорник! Ти причаш као да је нешто негативно што је Палма развио локалну самоуправу, што је дао народу Зоо врт, Аква парк, Музеј, запослење, што подстиче наталитет!?

Мени неки дан попујеш да не трошим енергију на нешто, а где иде твоја енергија? На теорије завере!? Неки дан спомињеш намештање ватерпола где добит није ни ћорав динар!? Толета не вадиш из уста (Јој што једва чекам да га мету у 2 са 1, чисто да видим како ћете живети без њега)!? И сад као врхунац спомињање да је финале Купа намештено!?

Срећом твојом, за разлику од мене, немаш информацију колико Бата тражи да Војводина намести утакмицу. Ако је Палма спреман да да те паре за једну фудбалску утакмицу, дај сви пешке да одемо у Јагодину и да га на рукама донесемо да буде председник Звезде.

Нисам сам ја рекао да је то негативно, ја сам рекао да је спреман на све, а из поузданих извора од раније знам како се играју утакмице код нас, поготову када су такви у питању, не веруј у све што видиш и чујеш на тв-у... и ако би стварно таквог довео у звезду онда не знам што си терао мишковића?  Wink
Reply

Messages In This Thread
Одг: Актуелности из домаћег спорта - by luconi - 05-09-2013, 02:54 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: