Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Ја не могу да се сложим да су судије јуче одлучиле победника. Ми смо имали лопту на 28 секунди до краја и нисмо себи смели да дозволимо да они до краја уопште изведу напад. Ми смо лопту изгубили за секунд и дали им довољно времена да организују напад, извуку искључење и дају гол. Сами смо криви!

Они су имали дупло више ситуација са играчем више јер су у недостатку Вање Удовичића и Бурића све карте у нападу бацили на сидро. Е сад чим Злоковић дође до лопте пре наших играча то је одмах искључење. Ми Пјетловића скоро да уопште нисмо користили, а морали смо јер је то била предност с обзиром да најбољи одбрандбени играч света, Вања Удовичић, није играо.

Фаул Ћирића на Сави Ранђеловићу јесте био за црвени картон, али није досуђен на ауторитет играча. Ћира је велики спортиста и људска громада и уверен сам да није ударио играча намерно. И не могу да се љутим што он није искључен.

Све у свему, сви смо после дисциплинских мера помислили да ћемо их сутра згазити и шампањац је већ стављен на хлађење. Велика грешка! Ова серија ће било у 4 или у 5 утакмица бити одлучена на једну лопту.

Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by Pijanac - 05-05-2013, 04:37 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)