Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
За све постоји први пут! Ја за 30 година никада, али никада, до јуче нисам видео да Звездин фудбалер одлази код корнер заставице да чува резултат. И то против Доњег Срема на Маракани!? :o Нека каже Влада или неко ко прати фудбал дуже од мене да ли је он то видео икада. Заслужену салву жвиждука су добили у том тренутку! На то кад се дода како су нас искулирали играчи после утакмице, ем нису пришли на атлетску стазу испред Севера, ем су брже боље побегли у тунел, долазимо до тога да је то безобразлук невиђених размера. Ја заступам тезу да су играчи последњи у ланцу који треба да се пљују, али оно јуче ме наводи да се преиспитам.

Ватерполисти, сушта супротност! Ови момци својом борбеношћу и пожртвовањем из утакмице у утакмицу показују да су спортисти светске класе! Та борбеност, уз подршку Делија, доводи до тога да ниједна ситуација није изгубљена. Јуче смо у више наврата пред оба гола имали среће, али срећа се заслужује. Ако је неко заслужио, то су они! Апелујем на све који ово прочитају да дођу у уторак на реванш против Сегеда јер ће то бити још једна тешка утакмица. Немојте да мислите да је готово, јер је Сегед врхунска екипа. Имамо шансу да остваримо историјски успех пласманом на Ф4. Учествујте у писању историје!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by Pijanac - 04-28-2013, 09:54 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)