04-15-2006, 07:48 AM
Ja se izvinjavam moderatorima , nisam vidio da postoji slicna tema na diskusiji Pivnica.
Razumem ako sledi premestanje ili brisanje !
Nas Srba ima 4 miliona u dijaspori , neka 1000 ljudi odvoji mesecno 10 eura to je 10 000 HILJADA eura !!
Zamislite koliko pomoci je to.
Mogli bi pomagati bivse logorase,udovice rata,ratne invalide,kupiti izbeglima kuce.....nebo je plafon !
10 eura niko od nas neoseti a vidite koliko znaci , nesmem ni da pomislim da nas se okupi 10 000 slozno i odlucno krene pomagati nasu bracu i sestre.
Zato sam ja ovde jer imamo jedan beskrajan potencijal.
Trenutno imamo mislim 95 clanova sto je sasvim dobro s obzirom da smo na internetu tek 4 meseca.
Ljudi nam prilaze jer na sajtu sve objavimo koliko je moguce i predstavimo gde i kome novac ide.
Svako ko posalje pomoc ime mu se objavi na sajtu (uz dozvolu donatora).
ISKRENO I CASNO SVE MORA BITI , ZATO SMO SLOZNI !!!
SRBI ZA SRBE
Razumem ako sledi premestanje ili brisanje !
Nas Srba ima 4 miliona u dijaspori , neka 1000 ljudi odvoji mesecno 10 eura to je 10 000 HILJADA eura !!
Zamislite koliko pomoci je to.
Mogli bi pomagati bivse logorase,udovice rata,ratne invalide,kupiti izbeglima kuce.....nebo je plafon !
10 eura niko od nas neoseti a vidite koliko znaci , nesmem ni da pomislim da nas se okupi 10 000 slozno i odlucno krene pomagati nasu bracu i sestre.
Zato sam ja ovde jer imamo jedan beskrajan potencijal.
Trenutno imamo mislim 95 clanova sto je sasvim dobro s obzirom da smo na internetu tek 4 meseca.
Ljudi nam prilaze jer na sajtu sve objavimo koliko je moguce i predstavimo gde i kome novac ide.
Svako ko posalje pomoc ime mu se objavi na sajtu (uz dozvolu donatora).
ISKRENO I CASNO SVE MORA BITI , ZATO SMO SLOZNI !!!
SRBI ZA SRBE