04-22-2013, 10:28 PM
(This post was last modified: 04-22-2013, 10:33 PM by херцеговац.)
Quote:“Prvo da krenem od moje ekipe. Zvezda igra sporo, izostaje agresivnost, pogotovo onda kada treba da se pritisne rival. Generalno, srpski fudbal je spor i nedostaje veći broj kvalitetnih fudbalera. Većina igrača u Srbiji ne koristi glavu dok igra. Ne služe se sopstvenom inteligencijom, a pritom im nedostaju disciplina i ozbiljnost na treninzima. Primećujem manjak profesionalizma. Na primer, primetio sam da pojedinci gledaju u sat dok trening traje. Takođe, potrebno je da se srede i tereni. Mnogi nisu u dobrom stanju, a na nekima čak ni trava nije pokošena”, rekao je Sa Pinto.
Ono što posebno nervira Portugalca je što na treningu često mora da ponavlja i najbanalnije stvari.
“Kad trener nešto kaže, onda to treba da bude poslednje i da se sluša bez pogovora. Razumem probleme, pogotovo finansijske, ali svako mora da uzme odgovornost za svoju igru i odnos prema radu. Zadovoljan sam igračkim kadrom s kojim raspolažem, ali… Osećam da ne bi odradili sve što im kažem kada im to ne bih non-stop ponavljao”.
Ни пет утакмица му није требало да схвати гдје је дошао. Мислим да се толики непрофесионализам граничи са безобразлуком.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!