04-13-2013, 10:40 PM
(This post was last modified: 04-13-2013, 10:48 PM by херцеговац.)
(04-13-2013, 02:28 PM)CEBEP link Wrote: [quote author=херцеговац link=topic=4148.msg101556#msg101556 date=1365860547]
Мрва сам на интервентну!? Ударио на слуге режима. Да није трагично по клуб и њега као човјека, још би га частио вињаком што је распалио кера.
Играч Црвене Звезде не сме тако да се понаша у јавности. Играчи не смеју да буду ексцесни момци који су ван тренинга као да их је неко пустио са ланца. Све више мислим да клинци који долазе једноставно не знају да се понашају што је делом проблем са генералним васпитањем. Е сада, све то може да се коригује казнама и санкционисањем недисциплине али то неко треба да уради и да се заувек пресече. Чини се да се Са Пинту још тражи у Звезди и искрено ме занима какве ће бити његове мере и реакције на ова дешавања.
[/quote]
То што је алкохоличар је његова лична трагедија и не мора особа бити ексцесна - пиће пробуди код неких људи незадовољство и конфликт.
Јебе ми се за кера, овако клуб због навучености остаје без једног солидног играча. А кладим се ни да Мрва није прошао само са вербалном опоменом пошто је распалио кера!?
Клинце по туру са 25 васпитно-поправних!
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!