Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Тако близу а тако далеко-отрцана фраза при половини лиге  После доста промашаја и управа је повукла праве потезе одличене у довђењу новог тренера и његовог помоћника -сликовито би се реко појавило се сунце иза облака Врло сам ригорозан кад су наше шансе за титулу у потању мислим да ће бити реалне ако дерби дочекамо у егалу
Управа мора да отвори четворе очи јер ривал иде у Ивањицу Јавору који их је јесенас надиграо па је покраден ,форсирана је лажна прича да их је Мажић оштетио у дербију
Слабо суђење у Смедереву је једнострано оцењено помиње се с правом пенал за Смедерево а пенал за Звезду који је био пре овога  не као и индиректан ударац на пола метра од гол линије.
Ми играмо са Спартаком јединим тимом који нас је надиграо на јесен а дотични клуб је невиђено опљачкан на свом стадиону у дуелу са Радничким из кг . Много подсећа на атмосферу пред Јагодину на Маракани јесенас и у суботу се то не сме десити
Максимално подржавам Пинта да се само мисли о првој следећој утакмици и најтоплије препоручујем  забрану u u суботу гледања утакмице Партизана и Јавора већ да се максимално играчи посвете једној од најбоиљих и најпоштенијих екипа у лиги Спартаку.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 04-09-2013, 01:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)