Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Искрено мислим ,без обзира колико ми се то не допадало да морамо да играмо са 2 задња везна јер халфова немамо као што мислим да их обојицу морамо вратити до дербија јер партизан игра са 2 класична центарфора или једним класичним и једмим са више карактеристика- којићем
Само гариди много боље игра ја миловојевићем него са мијаиловићем за кога искрено мислим да је завршио своје у звезди Његов тужан пример је за наук тренерима шта се деси кад тренер не спецификује место играча него га као најмлађег пусти да буде ол раунд он игра на више места кад заврши раст и добије комплетну мишићну масу као професионалац изгуби до 20 % брзине и постане рупа на терену Искрено дечка ми је жао али то је професионализам нема назад само поуке се морају извућо да се ово више не дешава Нажалост ово се није десило само њему примера је много а за његов тужан крај криви су аца кристић и роберт просинечки Сале Јанковић га је склонио из екипе и вратио за дерби кад је био најгори на терену као и у Ужицу против Слободе ,против Војводине сви су били очајни
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 04-08-2013, 10:02 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: