04-07-2013, 11:06 PM
Можда је клуб заслиуоп титулу мало више играчи али навијачи сигурно јесу. Дивно је и фрапантно за мене као старијег навијача укупан ефекат мобилизације -наша трибина у Смедереву одушевљавајуће пуна .У самом навијању било је празног хода али кад имаш трибину имаш и позитивну варијабилност Сама текма динела је више негативних ствари тренер је негативно експериментисао са Мијаиловићем који није за клупу а не за тим ужасавајућу форму Мудринског који је потврдио да му је место нажалост на клупи и сви морају да му помогну да се врати у форму неипходан нам је а као човек то жаслужује, упорнист свих која је и резултовала победим Најтеже је добити унапред добијене утакмице.
Управа је добила нови ветар у леђа резултатом дербија да натера партизанове "супер клинце " на оно на штаа нису навикли такмичарске утакмице
Прилично усенци пролази нешто друго промена кондиционог тренера и појачан интензитет тренинга Пинта довео је до нечег што одавно нисмо видели Звезда је и поред лоше игре јача и бржа од противника
Збијање главе ко ној у песак нас је довело довде имамо одличног менаџера послушајмо га и изборимо се за укидање лимита странаца убедђњен сам да уз Дауду нпр Михајловић може напредовати а не играњем уништавањем конкуренције
Управа је добила нови ветар у леђа резултатом дербија да натера партизанове "супер клинце " на оно на штаа нису навикли такмичарске утакмице
Прилично усенци пролази нешто друго промена кондиционог тренера и појачан интензитет тренинга Пинта довео је до нечег што одавно нисмо видели Звезда је и поред лоше игре јача и бржа од противника
Збијање главе ко ној у песак нас је довело довде имамо одличног менаџера послушајмо га и изборимо се за укидање лимита странаца убедђњен сам да уз Дауду нпр Михајловић може напредовати а не играњем уништавањем конкуренције