04-05-2013, 07:59 PM
(This post was last modified: 04-05-2013, 08:01 PM by ултра сепаре.)
(04-04-2013, 07:54 PM)Звездаш link Wrote: [quote author=KizaLion link=topic=4218.msg101322#msg101322 date=1365100959]Сад ћеш да видиш како добијају кад смо им се опет мало приближили.
Значи сад смо на минус 7. Још у недељу та предност може бити још мања. Да смо на време спровели чистку, и довели Са Пинтуу у јануару, Рад и продат Ниш се не би десили, већ би било неизвесно до краја у овој усраној лиги..
[/quote]
Слажем се са овом реченицом,одприлике му дође да су ове 2 утакмице формално изгубљене само да народу замажу очи да је и лига иоле регуларна како не би све било предодређено НК Партизану.Иначе ево Лале најављују како ће ударити на Партизан и ићи на победу,не знам како то ни сам више да разумем ???Хоћу да кажем да је ова година по прилично луда,и пуна неких преокрета,ја сам сањао пре 2 недеље како ћемо на крају стићи Партизан и освојити титулу,и стварно већ је почела да се осипа предност,Углавном ово треба утувити у главу:"Ако Партизан одигра са Вошом нерешено или изгуби наде за нас има,јел опет предност ће бити у тренду топљења,а ако Партизан сада победи Вошу,треба честитати Толу на његовом политичком умећу и секташком демагогијом којом ће народу замазати очи.
Браћо Срби,шта да вам кажем све је могуће,сетите се само за време Пижона пре 3 године да смо имали велику предност и на крају узеше титулу,а исто је тада председник био Толе.
Не знам више ни како да мислим ни како да зборим времена су из дана у дан све луђа,све је могуће можемо и титулу узети 8)
Иначе ако нам до краја буде свест да пораз није опција,има наде за наш клуб!
Рецимо да су шансе 50-50.
П.С.Ово је чудна и луда година,све је могуће.
Нек нам Бог помогне и нек нашу Звезду чува!
Четници Север