Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
(04-04-2013, 10:35 PM)mauzer link Wrote: Што се титуле тиче не верујем али имам 2 захтева за управу да пусти Пинта да по њему играју најбољи као и да омогућо помоћнику да седи на клупи и да се сви у клубу потруде а нису ни немоћни ни сиромашни ни наивни да Партзан одигра такмичарске утакмице па докле стигнемо

Нисам превелики оптимиста по овом питању! Положај у фудбалским клубовима се не ствара преко ноћи. Гробари последњих пар сезона ''убирају плодове'' свог дводеценијског дејства у фудбалским круговима. Ми смо, са друге стране, данас у таквом положају да један Џаја није у позицији да каже свом пулену, Терзи: ''Ало синовац, изведи најјачи састав против Партизана''!

Што се титуле тиче, из ове перспективе једини начин на који видим да ми дођемо до ње је да се држава најактивније укључи о одлуци о истој. Не бих ником на основу овога да подгревам (лажну) наду, али не би ме изненадило да се сете да тако нечим замажу очи већинском делу становништва и најбројнијем бунтовном покрету у региону услед политичких посртања, најактуелнијих у Бриселу ових дана. Кад год је нека озбиљнија политичка фрка у држави, обавезно се деси нешто што ће шокирати јавност.  Smile
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by Pijanac - 04-05-2013, 11:35 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)