Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Дао сам анализу Јанковића и наравно није позитивна али човек је 2 пута потписивао оставку комплетна заврзлама пко његовог одласка је отужна.
Од кад је тим оформљен стојим на становошту да смо требали да будемо први а по мени нисмо јер
опљачкани смо од јагодине
у тоталном хаосу смо ушли у меч са офк-ом на карабурми
јанковић макар био у праву али све што је рекао пред војводини морао је да сачека да се текма заврши овако играши су били тотално десконцентрисани 2 пута смо промашили празан гол бајко апсолутно крив за први гол колико и како год то звучало са војводином је дерби а то у дербијима је недозвољено
полусезону смо почели са 4 бека без халфова  а јанковић ко и сви домаћо не воли странце изменио је гарида а види се колико је дауда у бољој форми од мудринског цех је плаћен на врачару
шта мислим о Нишу знате сви само из љубави према звезди и поштовања њене величоне нећу о тој текми даље
Што се титуле тиче не верујем али имам 2 захтева за управу да пусти Пинта да по њему играју најбољи као и да омогућо помоћнику да седи на клупи и да се сви у клубу потруде а нису ни немоћни ни сиромашни ни наивни да Партзан одигра такмичарске утакмице па докле стигнемо
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 04-04-2013, 10:35 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)