Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
         Лагана чак и охрабрујућа победа фудбалера.
         Долазак новог фитнес тренера полако даје прве резултате и одлука Пинта да играју по њему најбољи,надам се да ће га управа подржати.
Да има мрвица регуларности убеђен сам да би се Звезда вратила у борбу за титулу!
         Већ дужи период ме нешто мучи ,иако су странци од стране новинара и домаће стручне јавности дочекани на нож они су углавном за 30-50 % бољи од домаћих играча . Наши странци су из Хондураса Нигерије и Бразила.
        Шта се дешава са струком и селекцијом код нас у клубу??? Дужни су да одговоре на ово тужно питање!
        Доживели смо неочекиван пораз у дербију баскета.
        Имам то што имам ,можда неком делујем препотентно али нисам. Жалостан сам кад ствари боље сагледам и од људи у клубу .
        Поштујем и уважавам став Делија о АБА лиги , далеко да у њој нема грешака али спрам домаће кухиње то је деликатес.
        Слабо смо скакали ,још горе шутурали али годинама приказиван кеч стил опет је био на сцени.Због тога ми се наша лига гади, јер са тугом словенци и хрвати су на терену поштенији од нас иако смо ми бољи.
       Давно мислим да Вукоичић није дорастао за нашег тренера -чуднне петорке још горе измене суревњивост и нервоза .
       Звезда је да се не лажемо приватан клуб и хоће и мора бити како Човић каже али био би ред да поштено анализира рад тренера и да играчима омогући равноправне услове.
       Не правдам Суботића за тучу али што је много много је .
      Знам господине Човићу да сте пријатељ са Вукоичићем.
      Знам да је јефтин али пред завршницу АБА лиге што доноси Еуро лигу и на радост безначајног по клуб  а не за навијаче домаћег шампионата - промена на клупи може донети само бољитак, који и Ви али и Ми и играчи заслужују!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 04-04-2013, 12:15 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)