04-03-2013, 11:43 PM
Уф какав дан.Прво на маракани...кортео па Пионир.Бројност на Маракани испод нашег нивоа.среда,слаб противник малко кише утицало је да се окупи нешто мањи број људи.И као по правилу много се боље навија кад је мањи број људи.Много нових/старих песама које су се одлично певале.Љубави звездо ти си тако слатка...Бакљада на почетку другог полувремена уз ја немам школе.Прво полувреме је обележило и дуже певање песме Нема дана а да не мислим на тебе.На полувремену скупљана помоћ малој Тијани,дељене карте за баскет,летци са смедерево,и загревање за гробаре.Дакле и полувреме је било доста занимљиво.Друго полувреме одлично,уз мање падове.Гробари јер нас чујете...одзвањало је Београд.Похвале за шипку...људи су се смењивали на микрофону и свако на свој начин анимирао север.Једини минус је што је доста људи изашло раније са севера,ваљда се журило на баскет.Договор да се крене испред ревије.Кортео са много људи,два бубња и напред барјак северна армија.На моменте се тресао Београд.Око Пионира и на самом улазу гужва,што је било и за очекивати.Улазимо се до почетак саме утакмице.Хала препуна,наш сектор и терасица...ваљда су људи стајали једни на другима.Навијање на моменте добро.Дал је фудбал,дуга шетња до Пионира утицала да се људи истроше кад је највише требало.Резултат,константно смо губили исто тако је утицао на ниво навијања.Неке промашене тројке кад се ломило могле су да подигну атмосферу до усијања.И на баскету иста прича,доста људи је изашло раније.На крају играчи испраћени песмом Љубав си ми једина...Шта је ту је...Много садржајан дан.Времена за паузу готово да и нема.за викенд ново гостовање,овога пута смедерево... нема много приче ... СВИ У СМЕДЕРЕВО ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!