04-02-2013, 07:22 PM
(This post was last modified: 04-02-2013, 07:34 PM by Red Star Forever.)
(04-02-2013, 06:59 PM)andjeloo link Wrote: Добронамерни рођаче са севера остај ми здраво .
Збогом .
Ако си толико сигуран у своје ставове, не видим разлог да тако лако одустанеш... Размена мишљења је пожељна у Звездашкој јавности, али морамо да баратамо истинитим информацијама... Ако ја имам неке информације од човека који свакодневно испија кафе са Лукићем, без обзира што је то што ми он прича можда и 100% истина, ја је никада не би пренео овде на јавни део форума, јер то није мени речено, то је прича која из треће руке може да буде тотална дезинформација...
п.с. Овде нико не покушава да заглупи форумаше и да их натера да сви мисле као један, не верујем да је то идеја било ког циганског форума/сајта, али јесте идеја да истином и самокритиком дођемо до бољих нас самих а и до бољег нам клуба за који навијамо... Нисам Рођаков адвокат, али знам сигурно да се ово горе написано није односило на тебе, већ на оне који једва чекају да искористе твоје и Владино писаније да истрче из неког грма и да напишу свакакве баљезгарије којима није место овде... Појединци немају црвену линију, а она мора да постоји!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "