Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
За викенд су се десила 3 догађаја

У фудбалу не баш лака победа уз доста дотерану техничку игру али нажалост и даље смо без центарфора - то је увек потребно а у нашој лиги неопходно .Не мислим да критикујем Дауду али са 3 лоте у 90 мин ни много бољи не би урадили ништа.
Навијање солидно кореографија одлична .
    Нешто друго боде очи. Од кад је дошао сахрањују Пинта. Прво му је диплома била на провери.
ФСС је основао тренерску академију - нису познати по тренерима али по зачкољицама јесу.
    Док је Ђорић био командант параде то је било и логично, зашто сад кад је предводи Дуле Савић последица свега да Пинтов помоћник не може да седи на клупи?!
  Пинто је светски познат играч из изузетне фудбалске земље која тренутно има Роналда и Муриња зашто га тако дочекујемо.
Друго нон стоп се сугерише да му је управа забранила да стави одређене играче у тим ради високих процената обрштећења истих .
  У управи седе џентлмен Џајић и Човић који је недавно признао сопствену грешку са Брауном у вратио га у тим.
Баш они би морали да дигну глас и заштите Пинта.

Почело је првенство Србије у кошарци, надам се титули и упозоравам пред ф4 и првенство да треба отворити 4-оре очи јер наш ривал увек жели титуле не сопственим квалитетом већ уништавањем противника!

Делије су у правом тренутку дошле и помогле рукометашима а питање пре свега упрви СД да ли ће бити решени сви проблеми одласком Игора Бутулије?Да ли је прослављени репрезентативац иако размажен и својеглав са понеким погрешним стручним потезом кривац за све или је начело уништи па владај!
    Прошле године био сам на финалу купа у рукомету у Новом саду -пљачка невиђена!Као и пљување по судијама после утакмице које су недостојанствено примале заслужену порцију увреда.
    Моја маленкост је све што има рекла Андрићу директору такмичења речима које нису за јавност!
    Мени се обратио председник Рк Војводина речима да разуме моју јарост али да је клуб процветао откад сарађује са моћницима и судијама!
    Војводина је превазишла своје учитеље из Партизана и данас је пред титулом...

Силно желим да будемо опет академија у свим спортовима па и у рукомету и поносан сам што нисмо користили пелцер Партизана за трофеје а надам се да никад и нећемо
Reply

Messages In This Thread
Одг: Из угла Владе Маузера - by mauzer - 03-31-2013, 09:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)