Игром случаја, имам другаре што познају неке менаџере. Рецимо, Един Џеко му плаћа месечно 20.000 еура за своје услуге. Коларов и Настасић не би играли у нашој репрезентацији да Миха није селектор. Сад ни Коларов није стандардан у Ситију.. Миха и Манћини и Рамадани сви су они повезани.. одговорно тврдим да је Миха муљатор са играчима.
Решење је извршити притисак на савез.. пошто Толе нема намеру да оде..
Чудно је што током данашње утакмице се уопште нисам нервирао.. није ово као са Звездом. Са Бордоом ми није било 5 дана добро и био сам 2 дана у болници. А данас, не видим играче Србије, само узурпаторе нашег светог дреса.. као тог Шћепу ретардираног.. тај не може ни Јавору гол да већ да се свађа са навијачима ...
Ово све је трагикомедија. Више ме не дотичу ни гробарске титуле.. до 1991. се играо прави фудбал, тада смо ми узели највише титула.. квалитет је било једино мерило.
Решење је извршити притисак на савез.. пошто Толе нема намеру да оде..
Чудно је што током данашње утакмице се уопште нисам нервирао.. није ово као са Звездом. Са Бордоом ми није било 5 дана добро и био сам 2 дана у болници. А данас, не видим играче Србије, само узурпаторе нашег светог дреса.. као тог Шћепу ретардираног.. тај не може ни Јавору гол да већ да се свађа са навијачима ...
Ово све је трагикомедија. Више ме не дотичу ни гробарске титуле.. до 1991. се играо прави фудбал, тада смо ми узели највише титула.. квалитет је било једино мерило.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ